Woningmakelaar Breda

De woningmakelaar van Breda

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

MB Makelaars is niet meer weg te denken als woningmakelaar in Breda. Vanaf onze start in 2015 lopen wij als enthousiaste woningmakelaars net wat harder dan de rest. Op doordeweekse dagen en in de weekenden staan we voor u klaar. Ons scherpe tarief en fulltimedienstverlening resulteren in de hoogste klanttevredenheid. Hoe we dat doen? Lees verder en kom hier gauw achter.

Foto 25

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 13

Waarom u kiest voor ons als woningmakelaar in Breda

Als woningmakelaar in Breda bemiddelen we voor u bij de koop, verkoop of verhuur van uw woning. We rekenen € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten en na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) van de koopsom. We zetten ons echt in voor uw belangen en horen graag wat uw wensen zijn als u voor ons kiest bij de verkoop, koop of verhuur van uw huis. U bent van harte welkom om een kopje koffie bij ons te drinken, zodat u hoort wat wij u te bieden hebben. Al vele klanten gingen u voor en beoordeelden ons enorm goed. Kies voor ons als woningmakelaar in Breda en maak kennis met onze verbluffende (ver)koopservices.

Kies vandaag nog voor ons als woningmakelaar in Breda

Bij ons vindt u geen duur kantoor. Ook hebben we weinig overheadkosten. Het bovenstaande tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft zelf verder helemaal niets te doen. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek! Bel naar ons algemene telefoonnummer op 076-5436066 of stuur een e-mail naar [email protected] om een afspraak met ons te maken. Dan (ver)koopt of verhuurt u binnen de kortste keren uw huis in Breda, dankzij ons als woningmakelaar.

Ook interessant:
Makelaar Bavel | Makelaar Prinsenbeek | Pand verkopen Breda

Scroll naar top