Woning details

Breda Prins Hendrikstraat 113

520.000

132 m2

4 slpk.

1928

FOTO'S BEKIJKEN

29 Foto's en 2 plattegronden

LOCATIE BEKIJKEN

met Google Maps en Streetview

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Interesse gewekt? Kom eens binnenkijken!

DOE EEN BOD

Online een bod uitbrengen

Deze uitstekend onderhouden en aan de achterzijde fors uitgebouwde tussenwoning is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk Ginneken. De woning is voorzien van een statige hal, een royale woonkamer met een open woonkeuken (samen maar liefst ca. 53m²), bijkeuken, separate toiletruimte, 3 slaapkamers, 4e slaapkamer/kantoorruimte op de begane grond, badkamer en een heerlijke 31 meter (!) diepe achtertuin met volop privacy en een royale berging.

Deze karakteristieke woning biedt met een woonoppervlakte van 132m² verrassend veel ruimte en combineert op prachtige wijze de sfeer van vroeger met veel authentieke details aan een hedendaags afwerkings- en comfortniveau.

Vanaf deze locatie zijn alle voorzieningen die het mooie Ginneken te bieden heeft binnen handbereik. Het Valkeniersplein met een gevarieerd winkelaanbod alsmede het gezellige Ginnekenmarktje met een diversiteit aan winkeltjes en restaurantjes zijn op korte loopafstand gelegen. In de nabije omgeving vinden we (basis)scholen, kinderopvang, een bibliotheek, een speeltuin en ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal, zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. Het stadscentrum is snel en eenvoudig bereikbaar en de ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Voor een juiste indruk van deze prachtige woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen!

Bouwjaar : ca. 1928
Woonoppervlakte : ca. 132m²
Inhoud : ca. 430m³
Perceeloppervlak : 260m²
Aanvaarding : in overleg / bij voorkeur eind januari 2022

INDELING
Begane grond:
De overdekte entree voorzien van diverse glas-in-lood ramen biedt toegang tot de statige hal (ca. 7.90 x 1.63m) met de meterkast (ca. 6 groepen en 2   
...

Volledige omschrijving »

Kenmerken
Vraagprijs € 520.000,- k.k.
Status VERKOCHT
Bouwjaar 1928
Woonoppervlakte 132 m2
Perceeloppervlakte 260 m2
Inhoud 430 m3
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

 • Max 1% courtage

  de voordeligste van de regio

 • 9.7 Funda waardering

  door enthousiaste klanten

 • Full service

  gehele traject van A tot Z

 • 7 dagen per week

  ook 's avonds en in het weekend

Foto's

Plattegronden

Locatie

Bod uitbrengen

U heeft deze woning bezichtigd met onze makelaar en u ziet uzelf er al helemaal wonen?
Dan kunt u via een online omgeving eenvoudig en vanuit uw eigen stoel alle relevante informatie bekijken en vervolgens een bod uitbrengen.

We weten maar al te goed dat een bod uitbrengen op een koopwoning een spannende aangelegenheid is. U zet hiermee de volgende stap in het koopproces welke de aanloop is naar uw droomhuis.

Om teleurstellingen te voorkomen willen we u vragen uw bod uit te brengen in deze online omgeving zodat we zeker weten dat wij alle relevante informatie ontvangen en aan de verkoper kunnen voorleggen.

Na ontvangst van uw bod met voorwaarden zullen wij deze bespreken met de verkoper en uiterlijk binnen 1 werkdag inhoudelijk reageren.

Deze reactie kan een acceptatie van uw bod zijn, of wellicht een tegenvoorstel. Deze reactie zal gemaild worden naar het door u opgegeven email adres. Meestal zal de makelaar u ook nog even bellen om de reactie nader toe te lichten.

Online omgeving

voor kopers aanvragen:
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Bezichtiging

aanvragen en inplannen.
Scroll to Top