Woning details

Breda Graaf Hendrik III laan 65b

250.000

88 m2

2 slpk.

1955

FOTO'S BEKIJKEN

22 Foto's en 1 plattegronden

LOCATIE BEKIJKEN

met Google Maps en Streetview

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Interesse gewekt? Kom eens binnenkijken!

DOE EEN BOD

Online een bod uitbrengen

Excuses, het is niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Onze kijkdagen zitten vol.

Dit uitstekend onderhouden en bijzonder ruime 3-kamer appartement is gelegen op een gewilde locatie in de wijk Boeimeer. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met een zit- en een eetgedeelte, keuken, 2 slaapkamers, een balkon met een prachtig uitzicht over de tuin, badkamer, separate toiletruimte, wasruimte en een royale eigen berging in het souterrain.

Vanaf deze mooie locatie wandelt of fietst u zo naar het historische stadscentrum met zijn uitgebreide winkel- en horecavoorzieningen, of de vele restaurantjes en winkels aan de gezellige Ginnekenweg, Nieuwe Ginnekenstraat en Wilhelminastraat. Op korte loopafstand vinden we tevens diverse voorzieningen zoals het winkelaanbod aan het Graaf Hendrik III Plein, (basis)scholen, park, het Mastbos, Markdal, Ginnekenmarktje en sport- en recreatiemogelijkheden. De zuidelijke rondweg met aansluiting op de A16 en A27 is zeer eenvoudig bereikbaar.

Wist u dat de Graaf Hendrik III laan in het voorjaar van 2021 helemaal wordt gerenoveerd ? Er komen rotondes, parkeergelegenheid, brede fiets- en wandelpaden en veel groen. Deze mooie straat tussen het Mastbos en het centrum gaat weer een echte laan worden.

Voor een juiste indruk van dit sfeervolle appartement is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Bouwjaar : 1955
Woonoppervlakte : ca. 88m²
Inhoud : ca. 265m³
Aanvaarding : in overleg / bij voorkeur eind augustus

INDELING
Begane grond:
Gezamenlijke entree met het bellentableau met intercominstallatie, toegang tot het trappenhuis en het souterrain met de eigen berging (ca. 5.58 x 3.00m) voorzien van elektra.

Appartement – 3e woonlaag:
Entree/hal (ca. 4.50 x 2.40/1.32m) met de intercom-installatie, inbouwkast   
...

Volledige omschrijving »

Kenmerken
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status VERKOCHT
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 88 m2
Perceeloppervlakte
Inhoud 265 m3
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

 • Max 1% courtage

  de voordeligste van de regio

 • 9.7 Funda waardering

  door enthousiaste klanten

 • Full service

  gehele traject van A tot Z

 • 7 dagen per week

  ook 's avonds en in het weekend

Foto's

Plattegronden

Locatie

Bod uitbrengen

U heeft deze woning bezichtigd met onze makelaar en u ziet uzelf er al helemaal wonen?
Dan kunt u via een online omgeving eenvoudig en vanuit uw eigen stoel alle relevante informatie bekijken en vervolgens een bod uitbrengen.

We weten maar al te goed dat een bod uitbrengen op een koopwoning een spannende aangelegenheid is. U zet hiermee de volgende stap in het koopproces welke de aanloop is naar uw droomhuis.

Om teleurstellingen te voorkomen willen we u vragen uw bod uit te brengen in deze online omgeving zodat we zeker weten dat wij alle relevante informatie ontvangen en aan de verkoper kunnen voorleggen.

Na ontvangst van uw bod met voorwaarden zullen wij deze bespreken met de verkoper en uiterlijk binnen 1 werkdag inhoudelijk reageren.

Deze reactie kan een acceptatie van uw bod zijn, of wellicht een tegenvoorstel. Deze reactie zal gemaild worden naar het door u opgegeven email adres. Meestal zal de makelaar u ook nog even bellen om de reactie nader toe te lichten.

Online omgeving

voor kopers aanvragen:
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Bezichtiging

aanvragen en inplannen.
Scroll to Top