Breda Klitsert 32

Vraagprijs €275.000

Op een prachtige locatie, grenzend aan een groot grasveld, deze ruime en recent grotendeels gerenoveerde tussenwoning voorzien van lichte woonkamer, open keuken (2017), 4 slaapkamers en een diepe achtertuin ideaal gelegen op het zuidwesten.

De woning is gelegen op een gewilde en rustige woonlocatie in de wijk Blauwe Kei. In de nabije omgeving vinden we diverse voorzieningen zoals de winkelcentra Valkeniersplein en De Burcht met een diversiteit aan winkels, speelgelegenheid voor kinderen, het gezellige Ginnekenmarktje, een basisschool en verschillende sportfaciliteiten. Met de fiets bent u binnen 5 minuten in het stadscentrum en ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal, zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. De ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

De woning is de afgelopen jaren door de huidige eigenaar nagenoeg geheel gerenoveerd. Hierbij kan worden gedacht aan nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing rondom, gewijzigde voorgevel, elektra, dakramen, dakisolatie, c.v., radiatoren, trap, er is al een nieuwe luxe keuken geplaatst, etc….
Een unieke mogelijkheid om een woning die bouwkundig (het meeste en minst leuke werk) al helemaal is aangepakt, naar eigen smaak te kunnen afmaken …

+ Lees volledige omschrijving

Klanten waarderen ons met een

Funda score van 9.4!

Fantastische makelaar! Snel actief, doorpakken en luisterend. Advies top en zeer prettige omgang. Informeel maar respectvol. Heel vertrouwd.

Dhr. Van Der Muren
Wattstraat 6, Breda

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Een Funda gebruiker
Valkenierslaan 138, Breda

Deskundig, correct en vriendelijk. De verkoop van de woning ging voortvarend en snel. En voor een zeer goede prijs, zowel qua opbrengst als courtage.

Dhr. Knobel
Graaf Engelbertlaan 21, Breda

Daarom kies je voor MB Makelaars

Een makelaar kies je maar een of twee keer in je leven. Kies dus voor de beste!

01

Persoonlijk

Bla bla bla

02

Betrokken

Bla bla bla

03

Pro-actief

Bla bla bla

04

Altijd bereikbaar

Bla bla bla

05

Full-service

Bla bla bla

06

1% courtage

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, bla bla bla

Interesse?

vul dan hieronder uw gegevens in,
we plannen dan z.s.m. een bezichtiging voor dit leuke huis!
Invalid Email
Invalid Number
of bel ons even op

076 543 60 66

Scroll naar top