Verkoopmakelaar Breda

Verkoopmakelaar in Breda

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

Als verkoopmakelaar in Breda helpen we uw huis te verkopen. Daar komt namelijk heel wat bij kijken, zowel op financieel als op emotioneel gebied. Tijdens zo’n proces dienen de juiste keuzes gemaakt te worden. Laat u daarom ondersteunen door de experts van MB Makelaars. Het is zeker niet eenvoudig om zelf tot de juiste beslissingen te komen. Het is namelijk niet uw werk om een huis te verkopen. Voor ons is dat wel het geval. Onze drie makelaars brengen samen meer dan 25 jaar ervaring mee. Zo zijn we in staat om al uw vragen van een gepast antwoord te voorzien.

Foto 25

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 13

Elke dag van de week staan we voor u klaar

Bent u op zoek naar begeleiding in de verkoop van uw woning? MB Makelaars staat klaar om u daarin te ondersteunen. Als makelaardij staan we zeven dagen per week paraat voor al onze klanten. De huizenmarkt staat in de avonden en het weekend namelijk ook niet stil. Gebeurt er onverhoopt iets of plopt er plots een gedachte in u op? Schroom niet om ons te contacteren en uw vraag te stellen.

Als verkoopmakelaar in Breda helpen we ook met aankoop

Klanten zijn overwegend positief over de ervaringen die ze met ons hadden. MB Makelaars is ook actief op Funda, waar we een prachtige gemiddelde score van 9.8 hebben. Daar zijn we ontzettend trots op! We gunnen u een soortgelijke ervaring en een zorgeloze verkoop. Er komt namelijk al zoveel bij de verkoop van uw huis kijken. Waarschijnlijk gaat u ook een nieuw huis kopen. U heeft dan twee panden waar u rekening mee dient te houden. Wilt u in het totaalplaatje geholpen worden? MB Makelaar staat als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Breda voor u klaar.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening als verkoopmakelaar in de regio Breda? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag drinken we samen met u een bak koffie en bespreken we de mogelijkheden rondom de verkoop van uw woning. Bel daarvoor naar 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar [email protected]. Dan kijken we snel wanneer we elkaar kunnen treffen.

Ook interessant:
Makelaar Bavel | Appartement verkopen Breda | Makelaar Teteringen

Scroll naar top