Taxaties

WONINGTAXATIE € 450,-

MB Makelaars weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw woning goed getaxeerd wordt.

Of het nu gaat om het vaststellen van de waarde ten behoeven van een aankoop, verbouwing, boedelscheiding of voor de belastingdienst, MB Makelaars levert een professioneel taxatierapport op maat.

De taxateurs van MB Makelaars zijn ingeschreven in het VastgoedCert, NRTV en aangesloten bij het NWWI (Nationaal Woning Waarde Instituut). Onze rapporten worden dan ook geaccepteerd door elke bank in Nederland.

Wij rekenen voor elke woningtaxatie een vast tarief van € 450,- incl. btw.

Daarnaast garanderen wij dat elk rapport binnen 3 dagen na opname van het pand gereed is.

Vraag nu direct uw taxatie aan met het formulier hieronder of bel ons op 076-5646066 dan komen we snel uw woning opnemen!

NWWI en NHG

Veel banken stellen tegenwoordig het NWWI keurmerk verplicht. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van taxateurs en taxaties bewaakt.

Ook voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) is een taxatie met NWWI keurmerk verplicht.

Wist u trouwens dat de NHG grens in 2020 verhoogd wordt tot €310.000? Een woning kopen met NHG garantie wordt dus beter bereikbaar!

MB Makelaars is bevoegd tot het uitbrengen van NWWI taxaties in de regio's Breda, Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. Bij NWWI taxaties geldt bovenop ons vaste tarief een opslag van €35,- (ex BTW). Dit zijn de kosten die het NWWI in rekening brengt.

Taxatie

aanvragen bij MB Makelaars:
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Scroll naar top