Woningtaxatie € 695,-

MB Makelaars weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw woning goed getaxeerd wordt.

Of het nu gaat om het vaststellen van de waarde ten behoeven van een aankoop, verbouwing, boedelscheiding of voor de belastingdienst, MB Makelaars levert een professioneel taxatierapport op maat.

De taxateurs van MB Makelaars zijn ingeschreven in het VastgoedCert, NRTV en aangesloten bij het NWWI (Nationaal Woning Waarde Instituut). Onze rapporten worden dan ook geaccepteerd door elke bank in Nederland.

Wij rekenen voor elke woningtaxatie een vast tarief van € 695,- incl. btw.

Daarnaast garandeert onze makelaar dat elk rapport binnen 3 dagen na opname van het pand gereed is.

Vraag nu direct uw taxatie aan met het formulier hieronder of bel ons op 076-5646066 dan komen we snel uw woning opnemen!

NWWI en NHG

Veel banken stellen tegenwoordig het NWWI keurmerk verplicht. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van taxateurs en taxaties bewaakt.

Ook voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) is een taxatie met NWWI keurmerk verplicht.

Wist u trouwens dat de NHG grens in 2022 verhoogd is tot € 355.000? Een woning kopen met NHG garantie wordt dus beter bereikbaar!

MB Makelaars is bevoegd tot het uitbrengen van NWWI taxaties in de plaatsen Breda, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Oosterhout, Etten-Leur, Chaam, Galder, Strijbeek, Rijen, Dongen en Rijsbergen

Taxatie

Aanvragen bij MB Makelaars