Voordelige tarieven

MB Makelaars rekent € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten.

Na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) berekend over de koopsom.

Onze makelaar zal u graag tijdens een persoonlijk gesprek vertellen tegen welk tarief wij uw woning succesvol kunnen verkopen.

Wij combineren ons scherpe tarief aan full time dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid in de regio. Hoe wij dit doen ? Bij ons geen duur kantoor, geen dikke auto, weinig overheadkosten en gewoon hard werken voor je geld.

Bovenstaand tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen.

Wij verzorgen voor u :

  • De opname van de woning. Hierbij worden alle maten van de woning genomen en alle relevante gegevens genoteerd die wij nodig hebben om de advertentie op te stellen.
  • Een professionele fotoreportage (met video en panoramafoto’s) door de beste vastgoedfotograaf in de regio;
  • Wij laten door een gespecialiseerd ontwerpbureau volledig ingerichte plattegronden van uw woning maken;
  • Wij plaatsen onze opvallende ‘te koop’ borden in de tuin en op ramen;
  • Het adverteren met uw woning prominent op Funda, overige relevante woningsites, alle social media en het delen van uw woning met alle collega makelaars in de regio. Uiteraard gaat de advertentie pas online na uw volledige goedkeuring;
  • Het verzorgen van de bezichtigingen met potentiële gegadigden. Na elke bezichtiging volgt er een terugkoppeling en wordt deze met u besproken;
  • Na een bod op uw woning voeren wij de onderhandelingen met als doel een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat. Uiteraard gaat elke stap in nauw overleg met u;
  • Opstellen van de koopakte, de ondertekening en begeleiding bij de notaris.

No cure no pay. Mocht u na verloop van tijd besluiten om niet meer met MB Makelaars verder te gaan, of om uw woning uit de verkoop te halen, dan zijn de reeds betaalde opstartkosten ook alles wat u aan ons kwijt bent. Er zijn geen verdere kosten of boetebedragen.

MB Makelaars verzorgt de verkoop van uw woning van A tot Z, snel, voordelig en professioneel. Zo leveren wij op eigen wijze traditionele NVM kwaliteit tegen een geheel vernieuwend tarief!

Waarom een dure makelaar als MB Makelaars kan?

Professionele fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is zeker waar bij de verkoop van een woning. En een eerste indruk maak je maar een keer, nog zo’n cliche. Maar zeker niet minder waar!

Daarom investeren wij bij de verkoop van uw woning in professionele fotografie om tot een goede presentatie te komen. Want het begint natuurlijk allemaal bij de eerste indruk.

Onze fotografen zijn niet alleen handig met een camera, zij weten ook precies hoe een woning het beste in beeld te brengen. Door jarenlange ervaring en verschillende vakopleidingen weten ze heel goed de sfeer en emotie van een huis over te brengen.

Daarnaast kunnen we in overleg met de fotograaf moderne technieken als hoogte-fotografie of drone-fotografie inzetten.

Voordat de beelden gepubliceerd worden en uw woning online komt te staan zullen de foto’s nog deskundig nabewerkt worden. Op die manier komen we tot de beste presentatie van de woning en worden geïnteresseerden verleid tot een bezichtiging.

360 graden foto’s

Voor de eerste bezichtiging de deur niet meer uit hoeven? Dat kan met 360 graden fotografie.

Potentiële kopers kunnen per ruimte de gehele woning direct vanachter de computer of vanaf de telefoon bekijken. Hierdoor krijgen zij een goede indruk van de woning en zal hun interesse aangewakkerd worden.

Wanneer iemand een fysieke bezichtiging aanvraagt kunnen we er vanuit gaan dat ze de woning al goed bestudeerd hebben en deze 360 graden foto’s bekeken hebben.

Bijkomend voordeel is dus dat wanneer er een bezichtiging ingepland wordt dit een echt serieus geïnteresseerde koper betreft. Omdat u als verkoper ook tijd investeert in deze bezichtigingen is het wel zo fijn om te weten dat u alleen mensen met oprechte interesse toelaat. De moderne technieken kunnen daar dus uitstekend bij helpen en zijn standaard inbegrepen bij onze dienstverlening!

Plattegronden

Een goede plattegrond is cruciaal voor de juiste beeldvorming van de woning. De maten, de indeling en de mogelijkheden die een woning biedt kunt u op basis van de plattegronden uitstekend beoordelen.

MB Makelaars besteed erg veel tijd aan kwalitatief hoogwaardige plattegronden. Na het zorgvuldig en conform NEN2580 normering inmeten van de woning door onze eigen specialist, gaan onze plattegronden naar Wendy van VIEW Ontwerpburo. Wendy richt uw plattegronden vervolgens geheel en smaakvol in. Uw huis gaat daarmee helemaal leven en biedt de kijker volop ideeën voor een sfeervolle inrichting.

Neem eens een kijkje bij ons aanbod om een idee te krijgen van de mooie en complete plattegronden die we bij elke woning aanleveren.

Woningsites

Zoveel mensen, zoveel wensen. En zoveel woningsites. Funda is natuurlijk de meest bekende van allemaal en daarom zorgen wij als NVM makelaar ook voor een optimale presentatie deze site.

Maar er zijn nog veel meer websites met een groot aantal bezoekers welke interessant zijn voor woningverkopers en -kopers.

Wij plaatsen uw woning automatisch ook op deze overige relevante woningsites zodat we een zo groot mogelijk bereik creëren en de beste kansen hebben om de juiste koper te vinden. Uiteraard zijn ook deze vermeldingen standaard inbegrepen bij onze dienstverlening.

Social Media

Een woning verkopen kan iedereen. Maar een woning tegen de juiste prijs en met de juist voorwaarden verkopen is en blijft vakwerk.

Wij als makelaars gebruiken verschillende kanalen om uw woning te verkopen. We maken gebruik van NVM collega’s, plaatsen uw woning prominent op Funda en andere woningsites maar daarmee houdt het niet op. Bij de verkoop van uw woning willen we namelijk zo veel mogelijk mensen bereiken zodat we zeker zijn de juist kandidaat te treffen.

Makelen is en blijft mensenwerk. Maar door slim gebruik te maken van social media komen wij sneller in contact met juiste mensen (lees kopers) zodat we uw woning tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen.

Voor welke woning die wij verkopen maken we gebruik van een uitgekiende en op maat gemaakte social media strategie zodat we snel de juiste doelgroep kunnen bereiken en uw woning tegen de beste condities kunnen verkopen.

GRATIS WAARDEBEPALING

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze NVM makelaar vertelt het u graag. Gewoon bij u thuis.
Maak kennis met de leuke huizen makelaar!