Pand verkopen Breda

Pand verkopen in Breda

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

Gaat u binnenkort verhuizen binnen Breda en omstreken? Dan bestaat de kans dat u nog een nieuwe bewoner zoekt voor uw huidige woning. MB Makelaars helpt u graag om uw pand te verkopen in Breda. MB Makelaars brengt een hoop kennis met zich mee. Daarom lukt het ons ongetwijfeld om uw pand te verkopen in Breda.

Foto 32

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 22

Inspectie vooraf aan de verkoop van uw pand in Breda

Voordat wij uw pand in Breda gaan verkopen, komen wij graag bij u langs voor een inspectie. Samen gaan we in gesprek over wat deze woning zo bijzonder maakt. Waar liggen de dierbaarste herinneringen en in welke kamer is het echt thuiskomen? Deze persoonlijke tintjes helpen ons bij het verkopen van uw pand in Breda. Des te meer u ons vooraf kunt vertellen, des te makkelijker is het voor ons om een geschikte koper te vinden voor uw woning.

Wij beantwoorden al uw vragen

Het verkopen van een huis is niet iets wat u dagelijks doet. Misschien is dit zelfs de eerste keer ooit dat u een huis verkoopt. De kans is dan ook groot dat u met veel vragen zit. Daarom staan wij niet alleen tijdens kantooruren, maar zeven dagen per week voor u klaar. Dus ook in de weekenden en ‘s avonds. De huizenmarkt staat nu eenmaal nooit stil.

Zorgeloos uw pand verkopen in Breda

We zijn een full-service NVM-kantoor. Graag nemen we al uw zorgen binnen het verkooptraject uit handen. En dat doen wij tegen een schappelijke prijs: wij rekenen namelijk maximaal 1% courtage op het verkoopbedrag. Veel tevreden klanten ging u al voor. U vindt MB Makelaars ook terug op Funda met een gemiddelde score van 9.8. Genoeg redenen dus om voor MB makelaars te kiezen voor het verkopen van uw pand in Breda.

Vraag persoonlijk advies op maat aan

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van uw pand in Breda? Vraag dan geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek met ons aan. Bel daarvoor naar ons algemene telefoonnummer op 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar [email protected]. Dan gaan we zo snel mogelijk met u om tafel om uw wensen te bespreken. Zo verkoopt u straks geheel zorgeloos uw huidige woning.

Ook interessant:
Aankoopmakelaar Breda | Makelaar Breda | Verkoopmakelaar Breda

Scroll naar top