Gemiddelde beoordeling van 9,6!

Met weer een dikke 10 zijn we gestegen naar een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,6 op Funda!

We zijn dankbaar en ook een beetje trots dat we zo veel waardering krijgen van onze klanten. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Enkele lovende beoordelingen die ons werk zo leuk maken:

Bijzonder fijne makelaar, heel persoonlijk en top service. Altijd behulpzaam en alles super snel geregeld! Ik raad MB Makelaars zeker aan.

Zeer betrokken en persoonlijke aanpak. Echt deskundige van de markt en volledig ontzorgt van a tot z. Echt een aanrader voor verkopers.

Een absolute aanrader in makelaarsland. De persoonlijke en betrokken werkwijze maakt MB makelaars een hele prettige partner. De kennis van de markt heeft gezorgd voor een goede inschatting van de verkoopprijs. Altijd snel antwoord op vragen, makkelijk benaderbaar, altijd op de hoogte gehouden, kortom alles naar tevredenheid. Heel veel dank aan Martijn, Mike en Sietske.

We zijn heel goed begeleid van A tot Z. No nonsens en een duidelijke aanpak. Veel marktkennis en daardoor op een goede manier de verkoop kunnen inzetten. Prettige communicatie en te allen tijde bereikbaar voor vragen of hulp en dat alles voor een hele goede prijs! Dik tevreden!

Ook uw woning laten verkopen door de beste (en voordeligste) NVM makelaar van Breda? Vraag vrijblijvend een kennismaking en waardebepaling aan op https://mbmakelaars.nl

Scroll naar top