Makelaarskantoor Breda

Makelaarskantoor in Breda

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

MB Makelaars is het makelaarskantoor van Breda en omgeving. We zijn in 2015 opgericht en sindsdien gestaag doorgegroeid. Ondanks dat we nog een jong makelaarskantoor zijn, zijn we niet meer weg te denken uit Breda en omgeving. Dankzij ons jonge karakter zijn we ontzettend gemotiveerd om iedere klant tot in de puntjes te verzorgen. Als full-service NVM-kantoor nemen we de verkoop en aankoop van uw woning van A tot Z uit handen.

Foto 32

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 22

Enthousiastelingen met een passie

Het team van ons makelaarskantoor in Breda bestaat uit drie ontzettend leuke makelaars. Martijn, Sietske en Mike staan zeven dagen per week voor u klaar. Samen genieten ze meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij. Onze klanten zijn geen nummertjes. We behandelen iedereen zo persoonlijk mogelijk. Met een gemiddelde score van 9.8 op Funda staan we dan ook genoteerd als beste makelaarskantoor in Breda. Die hoge beoordeling hebben we om meerdere redenen mogen ontvangen. Zo hanteren we een laag tarief van maximaal 1% op de courtage. Daardoor zijn we het voordeligste makelaarskantoor van Breda. Daarnaast zijn we ook nog eens het snelst verkopende makelaarskantoor van Breda en omgeving.

U bent geen nummertje bij dit makelaarskantoor in Breda

Dit alles is volgens ons geen toeval. Het enthousiasme dat wij uitstralen, zien we namelijk terug bij al onze klanten. Bij MB Makelaars zetten we graag een stap extra voor u. Dat betaalt zich uiteindelijk op meerdere gebieden uit. U kunt ons makelaarskantoor in Breda voor verschillende diensten benaderen. We staan elke dag van de week voor u klaar om u te helpen uw woning te verkopen. Bent u juist van plan om uw droomwoning aan te kopen? Ook dan bent u van harte welkom bij MB Makelaars.

Vraag ons om meer informatie

De huizenmarkt staat nooit stil. Het is daarom altijd de vraag wat uw huis precies waard is. Bij het beste makelaarskantoor in Breda en omgeving nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. We helpen u graag door een taxatie van uw huis uit te voeren. Zo weet u al in een vroeg stadium wat uw woning waard is. Bent u benieuwd naar de diensten van MB Makelaars als aankoop- en verkoopmakelaar? Vraag vandaag nog een vrijblijvende kennismaking aan. Dan drinken we samen een bakje koffie en bekijken we de mogelijkheden rondom het aankopen, verkopen of taxeren van uw woning. Bel naar 076 543 60 66 of stuur ons een e-mail op [email protected].

Ook interessant:
Huis verkopen makelaar Breda | Makelaar Teteringen | Appartement verkopen Breda

Scroll naar top