Makelaardij Breda

Dé makelaardij in Breda voor particulieren

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

MB Makelaars opereert als makelaardij vanuit Breda. We staan klaar voor particulieren die van plan zijn hun huis te verkopen of te verhuren. Ook als u een woning wilt kopen, kunt u bij ons terecht. Wij bestaan sinds 2015 en zijn niet meer weg te denken uit de regio. Het team van MB Makelaars bestaat uit drie jonge enthousiastelingen: Mike, Martijn en Sietske. Maar schijn bedriegt. Samen hebben we namelijk al meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de makelaardij in Breda en omgeving.

Foto 32

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 22

Voor het ver- of aankoopproces van een woning

MB Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Wij nemen klanten van A tot Z mee in het verkoop-, aankoop- of verhuurproces. Dat vinden we wel zo belangrijk. Zo gaat u straks met een goed gevoel en mooi resultaat naar uw nieuwe woning. Samen komen we tot de mooiste resultaten. Als makelaardij in Breda en omgeving gaan we tot het maximale. Daarin vinden we duidelijke communicatie en weinig poespas erg belangrijk.

Zeven dagen per week tot uw dienst

Als particulier bent u niet dagelijks bezig met het kopen of verkopen van een woning. Dat gebeurt slechts sporadisch en wanneer de tijd rijp is. Misschien is dit zelfs de eerste keer dat u een woning verkoopt. De kans is daarom groot dat u veel vragen heeft. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We zijn er dus niet alleen tijdens kantooruren voor u, maar ook in de avonden en in het weekend. Dat is extra fijn als u zelf een drukke baan heeft, waardoor u tijdens kantooruren niet of weinig beschikbaar bent.

Een goed rapportcijfer

MB Makelaars is een full-service NVM-makelaar. We ontzorgen u graag in het volledige proces. En dat doen we voor een relatief lage prijs. We hanteren een tarief van maximaal 1% courtage op de verkoopprijs. Dit verklaart waarom klanten die u voorgingen zo enthousiast over ons zijn: bij ons ontvangt u hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Klanten die u voorgingen beoordelen ons dan ook met een gemiddeld rapportcijfer van 9.8 op Funda. Daar zijn we erg trots op!

Neem contact op met dé makelaardij in Breda

Kortom, bent u op zoek naar een makelaardij in Breda en omstreken? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. Bel naar 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Dan plannen we direct een afspraak met u in.

Ook interessant:
Makelaar Bavel | Makelaar Prinsenbeek | Makelaar Ulvenhout

Scroll naar top