Makelaar Ulvenhout

DE LEUKE HUIZEN MAKELAAR VAN ULVENHOUT

WONING VERKOPEN

door een full-service NVM makelaar

WONING AANKOPEN

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

ONS AANBOD

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

KENNISMAKEN

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling.

Bent u op zoek naar een makelaar in Ulvenhout?

Bij MB Makelaars maakt het niet uit of u van plan bent om een huis te kopen, te verkopen of allebei. Wij staan voor u klaar als makelaar in regio Ulvenhout. Onze makelaardij bestaat sinds 2015 en helpt u graag verder. Bent u van plan om uw huis te verhuren? Ook dan bent u bij MB makelaars aan het juiste adres. Ons team van makelaars bestaat uit drie jonge en enthousiaste creatievelingen. Mike, Martijn en Sietske werken zich zeven dagen per week een slag in de rondte. We doen er alles aan om u van een antwoord te voorzien op al uw vragen. Ondanks dat we een jong bedrijf zijn, barsten we van de ervaring. Samen bieden we meer dan 25 jaar aan kennis in de makelaardij.

We bieden u een persoonlijke benadering

Bij MB makelaars bent u allesbehalve een nummertje. We behandelen al onze klanten zo persoonlijk mogelijk. We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel overhoudt aan het aan- of verkoopproces. We genieten ervan om een stapje extra te zetten voor onze klanten. Zo komen we tot de mooiste resultaten. Als verkoopmakelaar in Ulvenhout en omgeving helpen we u graag met het verkopen van uw huis. Ons doel? Het binnenhalen van de juiste prijs voor uw woning. Daarom gaan we tot het maximale voor iedere klant. Dat doen wij zonder poespas en met kristalheldere communicatie.

Beste makelaarskantoor in de omgeving van Ulvenhout

We zijn een full-service makelaarskantoor in de omgeving van Ulvenhout. Daarbij zijn we aangesloten bij het NVM. Graag nemen we het volledige verkoop- en/of aankoopproces van u over. MB Makelaars is ook aangesloten bij Funda. Daar beoordelen klanten ons met een gemiddelde van 9.8. Ongekend trots zijn we op die score. Hoge kwaliteit ontvangen tegen een aantrekkelijk lage prijs? Ook dan springt MB Makelaars boven de rest uit. We hanteren een tarief van maximaal 1% courtage. Kortom, wij zijn de beste makelaars voor particulieren in de regio Ulvenhout.

De makelaar in Ulvenhout voor al uw vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat u met heel wat vragen zit. Een huis (ver)kopen doet u nu eenmaal niet elke dag. Stel al die vragen gerust. Dat kan bij ons elke dag van de week, ook ‘s avonds en in het weekend. Heeft u een drukke baan en doordeweeks weinig tijd? Dat begrijpen wij!

Profiteer zelf ook van uitmuntende kwaliteit

Wilt u zelf profiteren van onze hoog beoordeelde service en lage tarieven? Kom dan gerust een kopje koffie drinken en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Kies voor ons als makelaar in de omgeving Ulvenhout. Bel daarvoor naar 076 543 60 66, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].

Ook interessant:
Makelaar Breda | Pand verkopen Breda | Makelaardij Breda

LEUKE HUIZEN

LEUKE MENSEN

LEUKE MAKELAARS

 • 7 dagen per week

  ook 's avonds en in het weekend

 • Full service

  gehele traject van A tot Z

 • 9.8 Funda waardering

  door enthousiaste klanten

 • Max 1% courtage

  de voordeligste van de regio

 • Foto's

  professionele fotografie

 • Virtual tour

  360 graden foto's 

 • Plattegronden

  ingericht door een specialist

 • Funda.nl

  en overige woningsites

 • Social Media

  uitgebreide social media campagne

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat.

Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

Fam. Van Valen
Witte de Withweg 12

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding

Oscar
Oede van Hoornestraat 18

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Een tevreden klant
Valkenierslaan 138

Klanten waarderen

ons met een

Funda score van

9.8!


funda-logo

Vind uw droomhuis in Ulvenhout

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Mocht uw droomhuis er nog niet bij staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken.

Maak kennis

met de leuke huizen makelaar van Ulvenhout.
Geheel vrijblijvend en direct een gratis waardebepaling!
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Scroll naar top