Makelaar Prinsenbeek

DE LEUKE HUIZEN MAKELAAR VAN PRINSENBEEK

WONING VERKOPEN

door een full-service NVM makelaar

WONING AANKOPEN

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

ONS AANBOD

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

KENNISMAKEN

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling.

De makelaar in Prinsenbeek en omstreken

In 2015 is MB Makelaars opgericht. Als makelaar in de buurt van Prinsenbeek staan we klaar om de mensen in Prinsenbeek te helpen om hun huis te verkopen of verhuren. Ook is het mogelijk om via ons een huis aan te kopen. MB Makelaars ondersteunt u graag op alle mogelijke manieren tijdens het aan- en verkoopproces. Het team van MB Makelaars bestaat uit drie enthousiastelingen. Gezamenlijk bezitten we meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van makelaardij. Zoekt u naar jonge, enthousiaste makelaars met ervaring in en rondom Prinsenbeek? Dan weet u ons te vinden. Graag helpen we u met het vinden van de juiste antwoorden op al uw vragen.

Elke dag paraat voor particulieren

Als makelaarskantoor voor inwoners van Prinsenbeek vinden we het belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen. De huizenmarkt gaat 24 uur per dag door. Daarom staan we ook in de avonden en in het weekend klaar voor al uw vragen. We vinden het zelf fijn om die extra stap te zetten. Dat levert de mooiste resultaten voor u op. Bent u van plan om uw huis te verkopen? U kunt vertrouwen op MB Makelaars als verkoopmakelaar in Prinsenbeek. We werken met een no-nonsense aanpak. We gaan door het vuur om uw doel te behalen: het verkopen van uw woning. Daarin proberen we er voor u het maximale uit te halen.

We ontzorgen u volledig

Onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. We luisteren graag naar uw wensen en werken naar een gepaste oplossing. Daarin vinden we ijzersterke communicatie onderling erg belangrijk. We willen graag dat u een goed gevoel overhoudt aan de verkoop van uw woning. Daarom zijn wij bij uitstek de geschikte makelaar in Prinsenbeek. Ons makelaarskantoor in regio Prinsenbeek is een full-service NVM-kantoor. We nemen het volledige aan- en verkooptraject uit uw handen. Kortom, wij zijn de ideale makelaars in Prinsenbeek.

Tevreden klanten

Bij ons krijgt u een hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. We hanteren namelijk een courtage van maximaal 1% over de verkoopprijs. Niet voor niets werden we uitgeroepen tot de beste én voordeligste makelaar in Breda en omgeving. U vindt ons ook terug op Funda. Daar ontvingen we een mooie score van 9.8 van onze klanten. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

We laten u ook graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Kies vandaag nog voor de beste makelaar uit de omgeving Prinsenbeek. U bereikt ons telefonisch op 076 543 60 66 of per e-mail op [email protected].

Ook interessant:
Makelaarskantoor Breda | Huis verkopen makelaar Breda | Makelaar Teteringen

LEUKE HUIZEN

LEUKE MENSEN

LEUKE MAKELAARS

 • 7 dagen per week

  ook 's avonds en in het weekend

 • Full service

  gehele traject van A tot Z

 • 9.8 Funda waardering

  door enthousiaste klanten

 • Max 1% courtage

  de voordeligste van de regio

 • Foto's

  professionele fotografie

 • Virtual tour

  360 graden foto's 

 • Plattegronden

  ingericht door een specialist

 • Funda.nl

  en overige woningsites

 • Social Media

  uitgebreide social media campagne

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat.

Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

Fam. Van Valen
Witte de Withweg 12

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding

Oscar
Oede van Hoornestraat 18

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Een tevreden klant
Valkenierslaan 138

Klanten waarderen

ons met een

Funda score van

9.8!


funda-logo

Vind uw droomhuis in Prinsenbeek

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Mocht uw droomhuis er nog niet bij staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken.

Maak kennis

met de leuke huizen makelaar van Prinsenbeek.
Geheel vrijblijvend en direct een gratis waardebepaling!
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Scroll naar top