De leuke huizen makelaar van Galder

Woning verkopen

door een full-service NVM makelaar

Woning aankopen

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

Ons aanbod

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

Kennismaken

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling door uw NVM makelaar

Makelaar Galder: MB Makelaars!

Bent u op zoek naar een woning, wilt u uw woning verkopen of heeft u een taxatie nodig? Dan is het tijd voor een makelaar in Galder die echt met u meedenkt. Wat uw wens ook is, we helpen u graag als full-service makelaar bij het vervullen hiervan. Dat betekent dat we u tijdens het hele traject van A tot Z begeleiden. Van het eerste gesprek tot de onderhandelingen en de uiteindelijke overdracht van de woning bij de notaris. Dat scheelt tijd en geeft rust.

Met een klantbeoordeling van 9,8 op Funda en het scherpe tarief van 1% courtage zijn we volgens onze klanten de best beoordeelde NVM makelaars in Galder. We vertellen graag nog verder over onze aanpak. Maar liever laten we u die zelf ervaren. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen we vandaag nog contact met u op!

Aankoopmakelaar Galder

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Galder? Uitstekende keuze! Hoewel het niet verplicht is, is het een hele verstandige keuze. Een ervaren aankoopmakelaar weet namelijk precies waar u op moet letten tijdens een bezichtiging, onderhandelt over de prijs en regelt het papierwerk bij de overdracht van de woning. Zo werken we samen aan de realisatie van uw droomhuis.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het formulier hieronder in. Dan nemen we vandaag nog contact met u op!

Verkoopmakelaar Galder

Heeft u een verkoopmakelaar nodig in Galder? Zoek dan niet verder! Martijn, Mike en Sietske helpen u graag bij de succesvolle verkoop van uw woning. Er komt namelijk nogal wat kijken bij de verkoop van een woning. Voor de hand liggend zijn het vaststellen van de vraagprijs, de bezichtigingen en het begeleiden van onderhandelingen. Maar u kunt als verkoopmakelaar in Galder meer van ons verwachten. Denk ook aan online advertenties, informeren van ons klantenbestand, het regelen van papierwerk en een op maat gemaakt verkoopplan. Zo zorgen we samen voor de succesvolle verkoop van uw woning.

Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Vul dan hieronder het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Foto's

Professionele fotografie

Virtual tour

360 graden foto's

Plattegronden

Ingericht door een specialist

Woningwebsite

Uw huis krijgt zijn eigen website

Funda.nl

En overige woningsites

Social Media

Uitgebreide social media campagne

Tarieven

MB Makelaars rekent € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten.

Na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) berekend over de koopsom.

Onze makelaar zal u graag tijdens een persoonlijk gesprek vertellen tegen welk tarief wij uw woning succesvol kunnen verkopen.

Wij combineren ons scherpe tarief aan full time dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid in de regio. Hoe wij dit doen ? Bij ons geen duur kantoor, geen dikke auto, weinig overheadkosten en gewoon hard werken voor je geld. Dé makelaar Galder: MB Makelaars!

Bovenstaand tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Lees meer »

Ons laatste nieuws

Heeft de pelletkachel de toekomst?

Heeft de pelletkachel de toekomst?

MB Makelaars – nieuws – Breda – 20-01-2023 Heeft de pelletkachel de toekomst? Door de sterk gestegen gasprijzen zoeken steeds meer mensen naar goedkopere en duurzame alternatieven om de woning te verwarmen. Eén van deze alternatieven is de pelletkachel die de laatste...

Duurzame woningen steeds populairder!

Duurzame woningen steeds populairder!

MB Makelaars – nieuws – Breda - 09-01-2023 Duurzame woningen steeds populairder door de gestegen energieprijzen. Woningen met een goed energielabel doen het in de woningmarkt steeds beter dan woningen met een minder goed label. Door de gestegen gas- en...

Meer kansen voor starters in Breda!

Meer kansen voor starters in Breda!

Breda verhoogt het maximale bedrag voor de starterslening. Meer kansen voor jongeren om een eerste eigen huis te kopen door de starterslening Breda.

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

De bouwtechnische keuring is de laatste jaren gemeengoed geworden bij de aankoop van een woning

Klanten waarderen ons met een Funda score van 9.8!

Funda logo

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat. Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding.

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Vind uw droomhuis

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Staat uw droomhuis er nog niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken en onze makelaars gaan vrijblijvend maar actief voor u op zoek!

Of laat MB Makelaars u bijstaan als aankoopmakelaar. Ook hierin zijn wij de voordeligste NVM makelaar van Breda en omstreken. Lees verder »

GRATIS WAARDEBEPALING

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze NVM makelaar vertelt het u graag. Gewoon bij u thuis.
Maak kennis met de leuke huizen makelaar!