De leuke huizen makelaar van Dorst

Woning verkopen

door een full-service NVM makelaar

Woning aankopen

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

Ons aanbod

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

Kennismaken

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling door uw NVM makelaar

Makelaar Dorst: Uw NVM makelaar in Dorst

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Dorst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een jong, creatief en enthousiast team helpen we u graag verder. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van een woning. Door onze proactieve aanpak leveren we maatwerk voor iedereen. 

Genoeg over ons gesproken. We laten onze prestaties liever door onze klanten beoordelen. Door onze uitstekende service, krachtige verkoopresultaten en scherpe tarief beoordelen onze klanten ons met een 9,8 op funda. Hierdoor hebben we als makelaar in Dorst de hoogste klanttevredenheid. Niet alleen als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar in Dorst. Een resultaat waar we erg trots op zijn.

Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag hieronder dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

 

Aankoopmakelaar Dorst

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Dorst? Uitstekende keuze. Of u nu voor het eerst een huis koopt, of dat u al eerder een woning heeft gekocht. Het aankoopproces van een nieuwe woning kan veel stress en onzekerheid opleveren. Gelukkig staat u er niet alleen voor. We helpen u graag tijdens het gehele aankoopproces van uw nieuwe woning. 

Misschien heeft u uw nieuwe woning nog niet zien staan. Geen zorgen. Met ons grote aanbod aan woningen in Dorst en omgeving vinden we samen de woning uit uw dromen. Maar het kan ook zijn dat u uw nieuwe woning al op het oog heeft. Ook dan helpen we u graag bij het aankopen van uw nieuwe woning. Wat uw situatie ook is, als NVM makelaar in Dorst begeleiden we u bij het hele traject. Vanaf de eerste bezichtiging totdat u de sleutels in handen heeft.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Verkoopmakelaar Dorst

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Dorst? Er komt nogal wat kijken bij de verkoop van een woning. Het bepalen van de juiste verkoopprijs, presentatie van de woning en een gedegen plan van aanpak. Dit kan behoorlijk veel kopzorgen opleveren. Dat begrijpen we als geen ander. We helpen u daarom graag als verkoopmakelaar in Dorst bij de verkoop van uw woning.

Als full service makelaars in Dorst begeleiden we u bij het hele verkooptraject. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Zo profiteert u zorgeloos van de zekerheid van een NVM makelaar met veel kennis en expertise op de lokale woningmarkt.

Bent u benieuwd hoe we samen de verkoop van uw woning tot een succes maken? Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Foto's

Professionele fotografie

Virtual tour

360 graden foto's

Plattegronden

Ingericht door een specialist

Woningwebsite

Uw huis krijgt zijn eigen website

Funda.nl

En overige woningsites

Social Media

Uitgebreide social media campagne

Makelaar Dorst, de tarieven:

MB Makelaars rekent € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten.

Na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) berekend over de koopsom.

Onze makelaar zal u graag tijdens een persoonlijk gesprek vertellen tegen welk tarief wij uw woning succesvol kunnen verkopen.

Wij combineren ons scherpe tarief aan full time dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid in de regio. Hoe wij dit doen ? Bij ons geen duur kantoor, geen dikke auto, weinig overheadkosten en gewoon hard werken voor je geld.

Bovenstaand tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Lees meer »

Ons laatste nieuws

Heeft de pelletkachel de toekomst?

Heeft de pelletkachel de toekomst?

MB Makelaars – nieuws – Breda – 20-01-2023 Heeft de pelletkachel de toekomst? Door de sterk gestegen gasprijzen zoeken steeds meer mensen naar goedkopere en duurzame alternatieven om de woning te verwarmen. Eén van deze alternatieven is de pelletkachel die de laatste...

Duurzame woningen steeds populairder!

Duurzame woningen steeds populairder!

MB Makelaars – nieuws – Breda - 09-01-2023 Duurzame woningen steeds populairder door de gestegen energieprijzen. Woningen met een goed energielabel doen het in de woningmarkt steeds beter dan woningen met een minder goed label. Door de gestegen gas- en...

Meer kansen voor starters in Breda!

Meer kansen voor starters in Breda!

Breda verhoogt het maximale bedrag voor de starterslening. Meer kansen voor jongeren om een eerste eigen huis te kopen door de starterslening Breda.

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

De bouwtechnische keuring is de laatste jaren gemeengoed geworden bij de aankoop van een woning

Klanten waarderen ons met een Funda score van 9.8!

Funda logo

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat. Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding.

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Vind uw droomhuis

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Staat uw droomhuis er nog niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken en onze makelaars gaan vrijblijvend maar actief voor u op zoek!

Of laat MB Makelaars u bijstaan als aankoopmakelaar. Ook hierin zijn wij de voordeligste NVM makelaar van Breda en omstreken. Lees verder »

GRATIS WAARDEBEPALING

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze NVM makelaar vertelt het u graag. Gewoon bij u thuis.
Maak kennis met de leuke huizen makelaar!