De leuke huizen makelaar van Breda

Woning verkopen

door een full-service NVM makelaar

Woning aankopen

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

Ons aanbod

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

Kennismaken

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling door uw NVM makelaar

Makelaar Breda: NVM makelaar in Breda

Wij zijn uw makelaar in Breda! MB Makelaars is in 2015 opgericht en gevestigd aan het bruisende Valkeniersplein in het Ginneken.

Heeft u behoefte aan deskundig advies van een makelaar in Breda? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van een woning, wij staan graag voor u klaar. 

Door ons brede netwerk in Breda, goede onderhandelingsvaardigheden en kennis van de lokale woningmarkt zijn we de perfecte partij om u verder te helpen.

Als full service NVM kantoor begeleiden we het gehele aan- en verkooptraject van A tot Z. Van het eerste gesprek tot de sleuteloverdracht. Zo profiteert u van de zekerheid van een geregistreerd NVM kantoor en vermijdt u de stress en onzekerheid die bij het kopen- en verkopen van een huis kan komen kijken.

 

Zeven dagen per week bereikbaar

MB Makelaars werkt niet volgens vaste kantoortijden. We vinden het namelijk belangrijk dat we u op ieder gewenst moment van dienst kunnen zijn. De huizenmarkt staat nooit stil, en wij dus ook niet. We zetten graag die extra stap voor onze klanten. Ook in de avonden en zelfs in het weekend. Bent u op zoek naar een makelaar in Breda waarop u écht kunt bouwen? Kies dan voor MB Makelaars. We geloven in een no-nonsense aanpak. Daarin hebben we één cruciaal doel voor ogen: uw woning zo goed mogelijk verkopen. Dat vraagt om een proactieve houding.

Martijn, Mike en Sietske helpen u graag bij het verkopen van uw woning. Maar ook voor de aankoop, verhuur, taxatie of het complete beheer heeft u aan MB Makelaars een betrouwbare partner. Neem daarom vooral even contact met ons op!

Of het nu gaat om een rijtjeshuis, vrijstaand huis of appartement. We luisteren graag naar uw wensen. Ook ‘s avonds en in het weekend. Zo bieden we maatwerk voor iedereen. Vraag hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek hoe we u verder kunnen helpen!

 

Het hele proces uit handen genomen

MB Makelaars is een full-service NVM-kantoor. Dat houdt in dat we het gehele verkooptraject voor u uit handen nemen. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. U hoeft zelf niks te doen, behalve dan zorgen voor een net en opgeruimd huis tijdens de foto-opname en de bezichtigingen. Wij houden onze overheadkosten laag, hierdoor geniet u naast onze hoge kwaliteit van dienstverlening ook van ons zeer concurrende tarief. We hanteren een tarief van maximaal 1% courtage. Dat is voor u helemaal mooi meegenomen!

De beste makelaar in Breda  

Wij doen er alles aan om topkwaliteit te leveren. In communicatie, kwaliteit van advertenties, onderhandelingen, etc.. Maar wat wij zelf vinden is minder van belang, wat echte klanten van ons vinden wel. Op Funda worden wij door zowel onze verkoop- als aankoopklanten beoordeeld met een 9.8! Het hoogtste cijfer in de regio. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Wilt u zelf genieten van deze hoge kwaliteit? U weet ons te vinden. Laat een vrijblijvend gesprek u overtuigen om voor de beste makelaar te kiezen. Bel vandaag nog naar 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar [email protected].

Foto's

Professionele fotografie

Virtual tour

360 graden foto's

Plattegronden

Ingericht door een specialist

Woningwebsite

Uw huis krijgt zijn eigen website

Funda.nl

En overige woningsites

Social Media

Uitgebreide social media campagne

Tarieven

MB Makelaars rekent € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten.Na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) berekend over de koopsom.

Onze makelaar zal u graag tijdens een persoonlijk gesprek vertellen tegen welk tarief wij uw woning succesvol kunnen verkopen.

Wij combineren ons scherpe tarief aan full time dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid in de regio. Hoe wij dit doen ? Bij ons geen duur kantoor, geen dikke auto, weinig overheadkosten en gewoon hard werken voor je geld. Dé makelaar Breda: MB Makelaars!

Bovenstaand tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Lees meer »

Ons laatste nieuws

Bedenktijd rondom Hemelvaart en Pinksteren

Bedenktijd rondom Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinsteren zijn weer in aantocht spelen een rol bij het berekenen van de bedenktijd. De bedenktijd duurt minimaal drie dagen en begint op de dag die volgt op de dag dat de door partijen getekende koopovereenkomst door koper is ontvangen. Meestal het...

Hypotheekregels 2024: wat verandert er voor jou?

Hypotheekregels 2024: wat verandert er voor jou?

MB Makelaars – Nieuws – Breda, 9 januari 2024 Hypotheekregels 2024: wat verandert er voor jou? Per 1 januari zijn er aanzienlijke veranderingen doorgevoerd in de hypotheekregels voor 2024. Als alleenstaande koper kun je nu meer lenen, de berekening van studieschulden...

Hypotheekrente daalt fors!

Hypotheekrente daalt fors!

MB Makelaars – Nieuws – Breda , 6 januari 2024 Hypotheekrente daalt fors! Wat betekent dit voor jouw woningplannen? Recente berichten van hypotheekverstrekkers wijzen erop dat de hypotheekrente aanzienlijk is gedaald, een ontwikkeling die zeker invloed zal hebben op...

Heeft de pelletkachel de toekomst?

Heeft de pelletkachel de toekomst?

MB Makelaars – nieuws – Breda – 20-01-2023 Heeft de pelletkachel de toekomst? Door de sterk gestegen gasprijzen zoeken steeds meer mensen naar goedkopere en duurzame alternatieven om de woning te verwarmen. Eén van deze alternatieven is de pelletkachel die de laatste...

Duurzame woningen steeds populairder!

Duurzame woningen steeds populairder!

MB Makelaars – nieuws – Breda - 09-01-2023 Duurzame woningen steeds populairder door de gestegen energieprijzen. Woningen met een goed energielabel doen het in de woningmarkt steeds beter dan woningen met een minder goed label. Door de gestegen gas- en...

Meer kansen voor starters in Breda!

Meer kansen voor starters in Breda!

Breda verhoogt het maximale bedrag voor de starterslening. Meer kansen voor jongeren om een eerste eigen huis te kopen door de starterslening Breda.

Klanten waarderen ons met een Funda score van 9.8!

Funda logo

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat. Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding.

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Vind uw droomhuis

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Staat uw droomhuis er nog niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken en onze makelaars gaan vrijblijvend maar actief voor u op zoek!

Of laat MB Makelaars u bijstaan als aankoopmakelaar. Ook hierin zijn wij de voordeligste NVM makelaar van Breda en omstreken. Lees verder »

GRATIS WAARDEBEPALING

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze NVM makelaar vertelt het u graag. Gewoon bij u thuis.
Maak kennis met de leuke huizen makelaar!