De leuke huizen makelaar van Breda

Woning verkopen

door een full-service NVM makelaar

Woning aankopen

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

Ons aanbod

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

Kennismaken

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling door uw NVM makelaar

Uw NVM makelaar in Breda 

MB Makelaars is in 2015 opgericht en gevestigd aan het levendige Valkeniersplein in het Ginneken.

Als verkoopmakelaar in Breda staan we klaar om u te helpen uw huis te verkopen of te verhuren, maar ook als aankoopmakelaar helpen wij u graag uw droomhuis zo succesvol mogelijk aan te kopen. Als jong kantoor mag u van ons verwachten dat wij net iets meer doen, ’s avonds wat langer doorgaan en ook in het weekend voor onze klanten klaarstaan. Dé makelaar Breda: MB Makelaars!

Wilt u uw huis verkopen in de regio Breda?  Heeft u uw droomwoning gevonden en hulp nodig bij het aankooptraject? Neem vandaag nog contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek overtuigen we u graag om voor de beste makelaar in Breda te kiezen: MB Makelaars.

Zeven dagen per week bereikbaar

MB Makelaars werkt niet volgens vaste kantoortijden. We vinden het belangrijk dat we u op ieder gewenst moment van dienst kunnen zijn. De huizenmarkt staat nooit stil, en wij ook niet. We zetten graag die extra stap voor onze klanten. Ook in de avonden en zelfs in het weekend. Bent u op zoek naar een makelaar in Breda waarop u écht kunt bouwen? Kies dan voor MB Makelaars. We geloven in een no-nonsense aanpak. Daarin hebben we één cruciaal doel voor ogen: uw woning zo  goed mogelijk verkopen. Dat vraagt om een proactieve houding.

Martijn, Mike en Sietske helpen u graag bij het verkopen van uw woning. Maar ook voor de aankoop, verhuur, taxatie of het complete beheer heeft u aan MB Makelaars een betrouwbare partner. Neem vooral even contact op!

 

 

 

Het hele proces uit handen genomen

MB Makelaars is een full-service NVM-kantoor. Dat houdt in dat we het gehele verkooptraject voor u uit handen nemen. U hoeft zelf niks te doen, behalve dan zorgen voor een net en opgeruimd huis tijdens de foto-opname en de bezichtigingen. Wij houden onze overheadkosten laag, hierdoor geniet u naast onze hoge kwaliteit van dienstverlening ook van ons zeer concurrende tarief. We hanteren een tarief van maximaal 1% courtage. Dat is voor u helemaal mooi meegenomen!

De beste makelaar in Breda  

Wij doen er alles aan om topkwaliteit te leveren. In communicatie, kwaliteit van advertenties, onderhandelingen, etc.. Maar wat wij zelf vinden is minder van belang, wat echte klanten van ons vinden wel. Op Funda worden wij door zowel onze verkoop- als aankoopklanten beoordeeld met een 9.8! Het hoogtste cijfer in de regio. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Zelf genieten van deze hoge kwaliteit? U weet ons te vinden. Laat een vrijblijvend gesprek u overtuigen om voor de beste makelaar te kiezen. Bel vandaag nog naar 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar [email protected].

Foto's

Professionele fotografie

Virtual tour

360 graden foto's

Plattegronden

Ingericht door een specialist

Woningwebsite

Uw huis krijgt zijn eigen website

Funda.nl

En overige woningsites

Social Media

Uitgebreide social media campagne

Tarieven

MB Makelaars rekent € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten.Na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) berekend over de koopsom.

Onze makelaar zal u graag tijdens een persoonlijk gesprek vertellen tegen welk tarief wij uw woning succesvol kunnen verkopen.

Wij combineren ons scherpe tarief aan full time dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid in de regio. Hoe wij dit doen ? Bij ons geen duur kantoor, geen dikke auto, weinig overheadkosten en gewoon hard werken voor je geld. Dé makelaar Breda: MB Makelaars!

Bovenstaand tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Lees meer »

Ons laatste nieuws

Meer kansen voor starters in Breda!

Meer kansen voor starters in Breda!

Breda verhoogt het maximale bedrag voor de starterslening. Meer kansen voor jongeren om een eerste eigen huis te kopen door de starterslening Breda.

Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

De bouwtechnische keuring is de laatste jaren gemeengoed geworden bij de aankoop van een woning

Sedumdaken Breda

Sedumdaken Breda

Steeds meer woningbezitters maar ook bedrijven besluiten de platte daken te voorzien van een groen dak

Overdrachtsbelasting

Overdrachtsbelasting

Tot en met 2020 betaald koper altijd een tarief van 2% overdrachtsbelasting bij de aankoop van een woning. Sinds 1 januari 2021 gelden er verschillende tarieven voor verschillende doelgroepen.

Hypotheekrente juni 2022

Hypotheekrente juni 2022

Gezien de huidige inflatie is het onwaarschijnlijk dat hypotheekrenten gaan dalen. Onlangs voorspelden diverse banken nog dat de piek van de hypotheekrente was bereikt. Deze voorspelling bleek helaas geen lang leven beschoren. Na de rente op de kapitaalmarkt is ook de...

Klanten waarderen ons met een Funda score van 9.8!

Funda logo

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat. Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding.

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Vind uw droomhuis

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Staat uw droomhuis er nog niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken en onze makelaars gaan vrijblijvend maar actief voor u op zoek!

Of laat MB Makelaars u bijstaan als aankoopmakelaar. Ook hierin zijn wij de voordeligste NVM makelaar van Breda en omstreken. Lees verder »

GRATIS WAARDEBEPALING

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze NVM makelaar vertelt het u graag. Gewoon bij u thuis.
Maak kennis met de leuke huizen makelaar!