De leuke huizen makelaar van Bavel

Woning verkopen

door een full-service NVM makelaar

Woning aankopen

met een aankoopmakelaar die jouw droomhuis helpt te vinden

Ons aanbod

met leuke huizen die we in de verkoop hebben 

Kennismaken

Geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling door uw NVM makelaar

NVM makelaar Bavel: MB Makelaars!

Wij zijn uw makelaar in Bavel! Of u net aan het kijken bent voor uw eerste huis of op zoek bent naar een woning die past bij de gezinsuitbreiding. Er komt behoorlijk wat kijken bij het aankopen van een woning. Dit traject brengt veel stress en drukte met zich mee. Het kopen van een woning is daarom ook geen kleine beslissing. Dat begrijpen we als geen ander.

Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij kennen de woningmarkt in Bavel van binnen en buiten. Wij helpen u graag als aan- of verkoopmakelaar. Zo profiteert u van de zekerheid van een NVM makelaar in Bavel met veel kennis en expertise op de lokale woningmarkt.

MB Makelaars heeft in de regio Breda – Bavel niet alleen de hoogste klanttevredenheid als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar!

Klanten geven aan dat we een uitstekende service hebben, krachtige verkoopresultaten en een scherp tarief. Dat wordt beloond met een 9.8 van onze klanten beoordelingen op Funda. Daar zijn we bijzonder trots op!

 

Kies voor de best beoordeelde NVM makelaar in Bavel

Wij helpen u graag als verkoopmakelaar bij de verkoop van uw woning. Als full service NVM makelaar begeleiden we u van A tot Z bij het gehele verkooptraject. Hierdoor wordt u zo veel mogelijk gespaard van de stress die de verkoop van een woning vaak met zich meebrengt.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op, dan plannen we vandaag nog een vrijblijvende afspraak in!

Aankoopmakelaar nodig in Bavel?

Heeft u al helemaal in gedachte hoe uw droomhuis eruit ziet? Of kijkt u al weken rond op Funda, maar heeft u uw nieuwe woning nog niet gezien? Wat u ook zoekt, we helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis.

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het formulier hieronder in. Dan nemen we vandaag nog contact met u op! Wij zijn dé makelaar in Bavel!

 

Foto's

Professionele fotografie

Virtual tour

360 graden foto's

Plattegronden

Ingericht door een specialist

Woningwebsite

Uw huis krijgt zijn eigen website

Funda.nl

En overige woningsites

Social Media

Uitgebreide social media campagne

Tarieven

MB Makelaars rekent € 595,- (incl. btw) aan opstartkosten.

Na een succesvolle verkoop bedraagt onze courtage maximaal 1% (incl. btw) berekend over de koopsom.

Onze makelaar vertelt u graag tijdens een persoonlijk gesprek tegen welk tarief wij uw woning succesvol kunnen verkopen.

Wij combineren ons scherpe tarief met full time dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid in de regio. Hoe wij dit doen? Bij ons geen duur kantoor, geen dikke auto, weinig overheadkosten en gewoon hard werken voor je geld. Dé makelaar Bavel: MB Makelaars!

Bovenstaand tarief omvat het gehele verkooptraject, van advertentie tot koopovereenkomst. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Lees meer »

Ons laatste nieuws

Bedenktijd rondom Hemelvaart en Pinksteren

Bedenktijd rondom Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinsteren zijn weer in aantocht spelen een rol bij het berekenen van de bedenktijd. De bedenktijd duurt minimaal drie dagen en begint op de dag die volgt op de dag dat de door partijen getekende koopovereenkomst door koper is ontvangen. Meestal het...

Hypotheekregels 2024: wat verandert er voor jou?

Hypotheekregels 2024: wat verandert er voor jou?

MB Makelaars – Nieuws – Breda, 9 januari 2024 Hypotheekregels 2024: wat verandert er voor jou? Per 1 januari zijn er aanzienlijke veranderingen doorgevoerd in de hypotheekregels voor 2024. Als alleenstaande koper kun je nu meer lenen, de berekening van studieschulden...

Hypotheekrente daalt fors!

Hypotheekrente daalt fors!

MB Makelaars – Nieuws – Breda , 6 januari 2024 Hypotheekrente daalt fors! Wat betekent dit voor jouw woningplannen? Recente berichten van hypotheekverstrekkers wijzen erop dat de hypotheekrente aanzienlijk is gedaald, een ontwikkeling die zeker invloed zal hebben op...

Heeft de pelletkachel de toekomst?

Heeft de pelletkachel de toekomst?

MB Makelaars – nieuws – Breda – 20-01-2023 Heeft de pelletkachel de toekomst? Door de sterk gestegen gasprijzen zoeken steeds meer mensen naar goedkopere en duurzame alternatieven om de woning te verwarmen. Eén van deze alternatieven is de pelletkachel die de laatste...

Duurzame woningen steeds populairder!

Duurzame woningen steeds populairder!

MB Makelaars – nieuws – Breda - 09-01-2023 Duurzame woningen steeds populairder door de gestegen energieprijzen. Woningen met een goed energielabel doen het in de woningmarkt steeds beter dan woningen met een minder goed label. Door de gestegen gas- en...

Meer kansen voor starters in Breda!

Meer kansen voor starters in Breda!

Breda verhoogt het maximale bedrag voor de starterslening. Meer kansen voor jongeren om een eerste eigen huis te kopen door de starterslening Breda.

Klanten waarderen ons met een Funda score van 9.8!

Funda logo

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat. Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding.

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Vind uw droomhuis

Bekijk hieronder ons aanbod van leuke huizen die wij in de verkoop hebben.

Staat uw droomhuis er nog niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke zoekopdracht aan te maken en onze makelaars gaan vrijblijvend maar actief voor u op zoek!

Of laat MB Makelaars u bijstaan als aankoopmakelaar. Ook hierin zijn wij de voordeligste NVM makelaar van Breda en omstreken. Lees verder »

GRATIS WAARDEBEPALING

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Onze NVM makelaar vertelt het u graag. Gewoon bij u thuis.
Maak kennis met de leuke huizen makelaar!