Huis verkopen makelaar Breda

Huis verkopen met behulp van een makelaar in Breda

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

Een huis is een plek waar u zich op uw gemak voelt. Een plek in de wereld die helemaal van u is. Het is dan ook een flinke stap om te zeggen: “Ik ga mijn huis in Breda verkopen!” Maar soms is het tijd voor een volgende stap. Wilt u uw woning in de regio Breda verkopen? Dan zoekt u waarschijnlijk een makelaar in Breda of omgeving. Een expert die het proces volledig voor u uit handen neemt. Bij het verkopen van uw huis komt namelijk veel kijken. MB Makelaars staat voor u klaar ter ondersteuning, als verkoopmakelaar en als aankoopmakelaar. Woont u in de omgeving van Breda, bijvoorbeeld in Prinsenbeek, Teteringen of Ulvenhout? Ook dan helpen we u graag!

Foto 32

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 22

Snel uw huis verkopen in Breda en omstreken?

De huizenmarkt in Nederland staat nooit stil. Woningen die te koop staan, worden vaak in razendsnel tempo verkocht. MB Makelaars helpt u graag om uw huis in Breda snel te verkopen. Gelukkig is Breda een geliefde stad voor velen. Een woning verkopen in Breda en omgeving, lukt ons dan ook ongetwijfeld! Wij verkopen uw woning aan een geschikte koper en met het maximale resultaat. We vinden het namelijk belangrijk dat u achterblijft met een goed gevoel. Dat zorgt ervoor dat u straks nog meer geniet van uw nieuwe woning!

Volledig tot uw dienst

Misschien is dit wel de allereerste woning die u gaat verkopen. Dan moet u weten dat er bij zo’n verkoopproces veel komt kijken. Die zorg ontnemen wij u graag. We zijn een full-service NVM-kantoor. Dit betekent dat wij van A tot Z klaarstaan om u te ondersteunen in het verkoopproces. U kunt bij ons niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook in de avonden en in het weekend terecht. We vinden het belangrijk dat u antwoorden krijgt op alle vragen waar u mee zit. Kortom, wij zijn de ideale makelaar voor het verkopen en aankopen van uw huis in Breda.

Enthousiaste klanten

We vinden het belangrijk om kwalitatief sterke diensten te leveren. En dat hoeft niet eens voor de allerhoogste prijs. Zo rekent MB Makelaars maximaal 1% courtage op het volledige verkoopbedrag. Niet gek dat onze klanten erg enthousiast zijn over de diensten die wij leveren. Op Funda behalen we een gemiddelde score van 9.8. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Ervaar het nu zelf door vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Kortom, wilt u uw huis in Breda verkopen of aankopen met behulp van een makelaar? Dan helpen wij u graag verder! Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan bij MB Makelaars. Dat kan door te bellen naar 076 543 60 66, door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Ook als aankoopmakelaar helpen we u graag met het aankopen van uw droomwoning in Breda.

Ook interessant:
Makelaar Breda | Verkoopmakelaar Breda | Makelaar Ulvenhout

Scroll naar top