Digitaal ondertekenen

NIEUW: DIGITAAL ONDERTEKENEN

Een huis kopen vanuit uw eigen stoel?

Het kan binnenkort bij MB Makelaars.

Wij blijven altijd persoonlijk en betrokken makelaars maar we gaan ook graag mee met de toekomst.

Online bod uitbrengen

Zowel kopers als verkopers krijgen straks een online dossier. Via deze beveiligde omgeving kunt u eenvoudig inloggen om het verkoop- of aankoopproces in de gaten te houden.

U kunt niet alleen op een veilige manier al uw documenten uploaden en/of inzien, het is ook heel eenvoudig om online een bod uit te brengen op uw droomhuis.

Digitaal ondertekenen

En is er een akkoord bereikt tussen verkoper en koper? Dan hoeft u niet meer langs kantoor om de voorlopige koopovereenkomst te tekenen. Zowel koper(s) als verkoper(s) kunnen makkelijk en veilig dit belangrijke document digitaal ondertekenen. Met een computer, laptop of zelfs met een tablet vanuit uw eigen bank thuis.

Sneller en duidelijker

Met deze digitale manier van werken kunnen alle partijen sneller schakelen, we hoeven niet meer op elkaar te wachten. Ook is het hele proces en zijn alle documenten eenvoudig te raadplegen waardoor dit spannende proces een stuk duidelijker zal worden.

MB Makelaars loopt graag voorop bij de ontwikkelingen op de huizenmarkt en in makelaarsland. Wilt u ook mee met de tijd maar de persoonlijke touch van een betrokken makelaar niet verliezen? Kies dan voor MB Makelaars. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en wij leggen u alles haarfijn uit.

nvm-realworks
move_nl_rgb.52167f85

Makelaar nodig?

Kies voor MB Makelaars. Persoonlijk, betrokken en modern. Laten we snel kennis maken ...

Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Scroll naar top