Appartement verkopen Breda

Appartement verkopen in Breda

✓ Ook avonden en weekenden
✓ Hoge beoordeling op Funda
✓ Enthousiast en creatief

Bent u van plan om uw appartement te verkopen in Breda? MB Makelaars staat zeven dagen per week voor u klaar om u daarin te ondersteunen. Breda is voor veel mensen een gewilde stad om in te wonen. Het lukt ons dan ook ongetwijfeld om een gepaste koper te vinden voor uw woning.

Foto 25

Benieuwd of we u kunnen helpen?

Foto 13

Vertel ons uw mooiste herinneringen

U heeft vast en zeker mooie herinneringen opgebouwd in uw appartement. We snappen de emotionele waarde van uw huidige woning als geen ander. Daarom gaan we graag met u in gesprek over het appartement dat u wilt verkopen in Breda. Wat zijn de knusse plekjes om tot rust te komen en welke kamer van de woning gaat u het meeste missen? Hoe meer informatie wij vooraf in kaart kunnen brengen, des te groter de kans is dat we een geschikte koper vinden.

Helpen uw appartement te verkopen in Breda

MB Makelaars is een full-service NVM-kantoor. Is de tijd aangebroken om uw appartement te verkopen in Breda? Dan nemen we de zorg over het verkooptraject volledig voor u uit handen. Binnen het proces ondersteunen we u van het begin tot het einde. Daarin staan we voor een betrokken werkwijze, waarin we persoonlijk met u in gesprek gaan. Bij ons bent u geen nummertje. Dankzij onze deskundigheid en proactief handelen, lukt het ons om uw appartement te verkopen.

Razend enthousiaste klanten

Onze klanten zijn razend enthousiast. Op Funda worden we beoordeeld met een gemiddelde van 9.8. We laten u dit graag blijken in de praktijk. U mag ons zeven dagen per week contacteren. Zowel in de avond als in het weekend staat MB Makelaars voor u klaar. De beste kwaliteit in de regio ontvangt u ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs. We rekenen namelijk maximaal 1% courtage op het verkoopbedrag.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan bij MB Makelaars en ontdek snel wat er benodigd is om uw appartement te verkopen of aan te kopen in Breda. Neem daarvoor telefonisch contact op met 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar [email protected]. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak met u in. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Ook interessant:
Makelaarskantoor Breda | Makelaar Prinsenbeek | Pand verkopen Breda

Scroll naar top