Aankoopmakelaar

AANKOOPMAKELAAR VANAF 795,-

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven, zowel emotioneel als financieel. Dat vraagt om een beslissing die in alle opzichten is gebaseerd op de juiste keuzes.

Maar die juiste keuze is niet altijd gemakkelijk. U bekijkt de woning wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. Ook de makelaar van verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt geenszins uw belangen.

Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. MB Makelaars begeleidt en adviseert u graag bij de aankoop van uw droomhuis.
Daarnaast zien wij het aanbod vaak al voor het op Funda verschijnt en bent u er dus altijd als eerste bij.

Voor een geslaagd aankooptraject rekenen wij € 995,- incl. btw.

Voor elke woningbezichtiging reken wij € 90,- incl. btw.

Bij elke woning waar u interesse in hebt doet u de eerste bezichtiging zelf. Bij de tweede bezichtiging (per woning) gaan wij mee.

Mogen wij uw huidige woning verkopen, dan verlenen wij 50% korting op bovenstaand tarief.

Het aankooptraject is op basis van no cure no pay. De bezichtigingen zijn dit niet.

Is uw interesse gewekt in onze dienstverlening? Neem dan contact op met MB makelaars via onderstaand formulier of bel ons direct op 076-5436066.

Wat doet MB makelaars voor u als aankoopmakelaar ?

  • Beoordelen van de marktwaarde van de woning en kijken of de vraagprijs reëel is.
  • Wij gaan met u mee bij de tweede bezichtiging, de eerste doet u zelf.
  • Onderzoek naar de bouwtechnische staat van de woning, controleren van de kadastrale gegevens, erfgrenzen en erfdienstbaarheden onderzoek.
  • Bij appartementen wordt er onderzocht of de vereniging van eigenaren wel voldoende reserves opbouwt en gezond is.
  • Wij voeren de onderhandelingen, uiteraard in nauw overleg met u. Wij maken samen een plan en bespreken elke stap uitvoerig.
  • Controleren en eventueel in overleg aanpassen van de koopovereenkomst die is opgesteld door de verkopende makelaar.
  • Begeleiding bij de notaris en advies inzake de keuze van de notaris.
  • Wij zorgen voor een taxatierapport en eventueel een bouwtechnisch rapport. Hiervoor werken wij samen met externe partijen. De kosten hiervoor zitten niet in ons tarief verwerkt.

Gratis zoekopdracht

Krijg als eerste een melding wanneer er weer een leuk huis in de verkoop komt!

Laat ons weten waar uw droomhuis aan moet voldoen en zodra wij of onze NVM collega's een passende woning hebben krijgt u hier meteen een email van. Deze dienst wordt u geheel vrijblijvend aangeboden, doe er uw voordeel mee!

Laat zich niet gek maken

Tevreden aankoper

Ik had nogal twijfels of een aankoopmakelaar toegevoegde waarde zou kunnen leveren in de huidige huizenmarkt (krapte, overbieden moet je toch, dus gaat het dan niet alleen om wat je kunt betalen?). Mike de Sprong van MB Makelaars liet zich niet gek maken en heeft sobere onderhandelingen gevoerd wat geresulteerd heeft in een zeer goed eindresultaat voor ons. 

Vriendelijk en kundig

Bart

MB Makelaars is een vriendelijke en kundige makelaar die je duidelijk door het aankoopproces heen begeleidt. Alles in goed overleg en bij alle extra vragen en zorgen kunnen ze helpen. Gelijktijdig hebben ze ook de verkoop van mijn huidige woning op zich genomen, en dit werd op een zelfde, soepel manier gedaan. Een aanrader voor (ver)koop in Breda!

Altijd bereikbaar, reageren snel

Fam. Van der Sande

De makelaars van MB hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning en met het vinden en kopen van een nieuwe woning. De service is uitstekend, altijd bereikbaar, ze reageren snel, zijn aardig en vindingrijk. Ook de prijs was heel schappelijk.

Kennismaken

met uw aankoopmakelaar!
Maak hier vrijblijvend een afspraak:
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Scroll naar top