Aankopen

Aankoopmakelaar in Breda

Als aankoopmakelaar in Breda helpen we u bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: een huis kopen. Dit kan u zowel emotioneel als financieel veel kosten. Het is dan ook niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. U bekijkt de woning die u op oog heeft wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of u heeft weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. En de makelaar van de verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt niet uw belangen.

MB Makelaars is met een gemiddelde Funda beoordeling van 9.8 de hoogst gewaardeerde aankoopmakelaar in de regio Breda.

Onafhankelijk advies van een aankoopmakelaar in Breda

Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. MB Makelaars begeleidt en adviseert u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar in Breda nemen we veel ervaring mee. Daarnaast zien wij het aanbod vaak al voor deze op Funda verschijnt. Daardoor bent u er als eerste bij.

  • Voor een geslaagd aankooptraject rekenen wij € 1.295,- incl. btw.
  • Voor elke woningbezichtiging reken wij € 90,- incl. btw.

Wist u dat wij niet alleen als aankoopmakelaar werken in Breda, maar ook als verkoopmakelaar? Wanneer wij ook uw huidige woning mogen verkopen, verlenen wij maar liefst 50% korting op dit tarief!

No cure, no pay

Het aankooptraject is op basis van het principe ‘no cure, no pay’. U betaalt ons dus pas als wij uw droomhuis succesvol hebben aangekocht. Als we misgrijpen en we zijn niet het winnende bod geworden, dan zijn er geen kosten. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening als aankoopmakelaar in Breda en omstreken? Neem dan contact op met MB makelaars via onderstaand formulier.

Wat doet MB makelaars voor u als aankoopmakelaar ?

  • Beoordelen van de marktwaarde van de woning en kijken of de vraagprijs reëel is.
  • Wij gaan met u mee bij de tweede bezichtiging, de eerste doet u zelf.
  • Onderzoek naar de bouwtechnische staat van de woning, controleren van de kadastrale gegevens, erfgrenzen en erfdienstbaarheden onderzoek.
  • Bij appartementen wordt er onderzocht of de vereniging van eigenaren wel voldoende reserves opbouwt en gezond is.
  • Wij voeren de onderhandelingen, uiteraard in nauw overleg met u. Wij maken samen een plan en bespreken elke stap uitvoerig.
  • Controleren en eventueel in overleg aanpassen van de koopovereenkomst die is opgesteld door de verkopende makelaar.
  • Begeleiding bij de notaris en advies inzake de keuze van de notaris.
  • Wij zorgen voor een taxatierapport en eventueel een bouwtechnisch rapport. Hiervoor werken wij samen met externe partijen. De kosten hiervoor zitten niet in ons tarief verwerkt.

Een gratis zoekopdracht instellen?

Wilt u als eerste een melding krijgen wanneer er een leuk huis in de verkoop komt? Laat ons dan weten waar uw droomhuis aan moet voldoen en wij maken voor u een gratis zoekopdracht aan. Zodra wij of onze NVM-collega’s een passende woning hebben gevonden, ontvangt u direct een e-mail. Deze dienst bieden we geheel vrijblijvend aan. Doe er uw voordeel mee! Nog vragen? Bel ons direct op 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Ook interessant:
Makelaarskantoor Breda | Huis verkopen makelaar Breda | Makelaardij Breda

Klanten waarderen ons met een Funda score van 9.8!

Funda logo

Gelijkwaardigheid, empathisch vermogen, daadkracht en lef zijn de kenwoorden voor Martijn Braat. Gedurende de verkoop veel contact en wij werden als verkopers compleet meegezogen in zijn enthousiasme van verkopen voor de hoogste bieder.

MB Makelaars is een jong kantoor met een frisse aanpak, ambitieus, vriendelijk en enthousiast. Mocht u overwegen uw woning te verkopen neem dan in ieder geval contact op met dit kantoor. Martijn, Mike en Sietske, reuze bedankt voor de perfecte begeleiding.

Ondanks het feit dat mijn huis wellicht minder courant was heeft hij toch de juiste koper weten te vinden en is het huis vlot verkocht. Er was ruimte voor overleg en eigen input, dit resulteerde in een prettige samenwerking.

Maak Kennis

Met de leuke huizen makelaar
Geheel vrijblijvend en direct een gratis waardebepaling!

Call Now Button