Aankoopmakelaar

AANKOOPMAKELAAR VANAF 995,-

Aankoopmakelaar in Breda

Als aankoopmakelaar in Breda helpen we u bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: een huis kopen. Dit kan u zowel emotioneel als financieel veel kosten. Het is dan ook niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. U bekijkt de woning die u op oog heeft wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of u heeft weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. En de makelaar van de verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt niet uw belangen.

Onafhankelijk advies van een aankoopmakelaar in Breda

Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. MB Makelaars begeleidt en adviseert u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar in Breda nemen we veel ervaring mee. Daarnaast zien wij het aanbod vaak al voor deze op Funda verschijnt. Daardoor bent u er als eerste bij.

Voor een geslaagd aankooptraject rekenen wij € 995,- incl. btw.
Voor elke woningbezichtiging reken wij € 90,- incl. btw.

Wist u dat wij niet alleen als aankoopmakelaar werken in Breda, maar ook als verkoopmakelaar? Wanneer wij ook uw huidige woning mogen verkopen, verlenen wij maar liefst 50% korting op dit tarief!

No cure, no pay

Het aankooptraject is op basis van het principe ‘no cure, no pay’. Let op: Dit geldt niet voor de woningbezichtigingen. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening als aankoopmakelaar in Breda en omstreken? Neem dan contact op met MB makelaars via onderstaand formulier.

Wat doet MB makelaars voor u als aankoopmakelaar ?

  • Beoordelen van de marktwaarde van de woning en kijken of de vraagprijs reëel is.
  • Wij gaan met u mee bij de tweede bezichtiging, de eerste doet u zelf.
  • Onderzoek naar de bouwtechnische staat van de woning, controleren van de kadastrale gegevens, erfgrenzen en erfdienstbaarheden onderzoek.
  • Bij appartementen wordt er onderzocht of de vereniging van eigenaren wel voldoende reserves opbouwt en gezond is.
  • Wij voeren de onderhandelingen, uiteraard in nauw overleg met u. Wij maken samen een plan en bespreken elke stap uitvoerig.
  • Controleren en eventueel in overleg aanpassen van de koopovereenkomst die is opgesteld door de verkopende makelaar.
  • Begeleiding bij de notaris en advies inzake de keuze van de notaris.
  • Wij zorgen voor een taxatierapport en eventueel een bouwtechnisch rapport. Hiervoor werken wij samen met externe partijen. De kosten hiervoor zitten niet in ons tarief verwerkt.

Doe nu een gratis zoekopdracht

Wilt u als eerste een melding krijgen wanneer er een leuk huis in de verkoop komt? Laat ons dan weten waar uw droomhuis aan moet voldoen met onze gratis zoekopdracht. Zodra wij of onze NVM-collega’s een passende woning hebben gevonden, ontvangt u direct een e-mail. Deze dienst bieden we geheel vrijblijvend aan. Doe er uw voordeel mee! Nog vragen? Bel ons direct op 076 543 60 66 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Ook interessant:
Makelaarskantoor Breda | Huis verkopen makelaar Breda | Makelaardij Breda

Laat zich niet gek maken

Tevreden aankoper

Ik had nogal twijfels of een aankoopmakelaar toegevoegde waarde zou kunnen leveren in de huidige huizenmarkt (krapte, overbieden moet je toch, dus gaat het dan niet alleen om wat je kunt betalen?). Mike de Sprong van MB Makelaars liet zich niet gek maken en heeft sobere onderhandelingen gevoerd wat geresulteerd heeft in een zeer goed eindresultaat voor ons. 

Vriendelijk en kundig

Bart

MB Makelaars is een vriendelijke en kundige makelaar die je duidelijk door het aankoopproces heen begeleidt. Alles in goed overleg en bij alle extra vragen en zorgen kunnen ze helpen. Gelijktijdig hebben ze ook de verkoop van mijn huidige woning op zich genomen, en dit werd op een zelfde, soepel manier gedaan. Een aanrader voor (ver)koop in Breda!

Altijd bereikbaar, reageren snel

Fam. Van der Sande

De makelaars van MB hebben ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning en met het vinden en kopen van een nieuwe woning. De service is uitstekend, altijd bereikbaar, ze reageren snel, zijn aardig en vindingrijk. Ook de prijs was heel schappelijk.

Kennismaken

met uw aankoopmakelaar!
Maak hier vrijblijvend een afspraak:
Invalid Email
Invalid Number

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy voorwaarden.

Scroll naar top