Vijfhagen ‘EasyStreet’ appartement met vrij uitzicht!

Dit instapklare 2-kamer appartement voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, moderne badkamer, slaapkamer, balkon, en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft het royale balkon ideaal gesitueerd op het zuiden aan de buitenzijde van het complex

Het futuristische complex ‘Easystreet’ is in 2012 opgeleverd en biedt naast een optimaal isolatiepakket een scala aan hypermoderne voorzieningen. Hierbij kan worden gedacht aan de centrale pellet-installatie ten behoeve van de verwarming, of de zonnepanelen voor de algemene stroomvoorziening. Dit alles om het wooncomfort te verhogen en de woonlasten tot een minimum te reduceren.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse onderwijsinstellingen, supermarkten, openbaar vervoer, de woonboulevard en sportfaciliteiten. Het stadscentrum van Breda alsmede het NS Station zijn op een vijftal fietsminuten gelegen. De belangrijkste in- en uitvalswegen (A58 en A16) zijn uitstekend bereikbaar.

Scroll naar top