Uitgebouwde hoekwoning Blauwe Kei

Deze royale en aan twee zijden uitgebouwde hoekwoning is gelegen op een prachtig perceel in de gewilde woonwijk Blauwe Kei.
De woning beschikt over een lichte doorzonwoonkamer, dichte keuken, multifunctionele ruimte aan de zijkant, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, zolder, dakterras, een royale tuin met een ideale zuidwest-ligging en optimale privacy, eigen oprit en een grote vrijstaande garage.

De woning is gelegen op een mooie hoekperceel met aan de voorzijde een groenvoorziening met volwassen bomenstand. In de nabije omgeving vinden we diverse voorzieningen zoals de winkelcentra Valkeniersplein en De Burcht met een diversiteit aan winkels, speelgelegenheid voor kinderen, het gezellige Ginnekenmarktje, een basisschool en verschillende sportfaciliteiten. Met de fiets bent u binnen 5 minuten in het stadscentrum en ook de mooie natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal, zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. De ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Met modernisering dient rekening te worden gehouden. Echter, gezien het prachtige perceel, de uitbouw aan twee zijden en de mooie ligging, biedt dit pand ongekende mogelijkheden voor wie van aanpakken weet !

Scroll naar top