Statig herenhuis 215m2 in de Zandberg

Dit statige halfvrijstaande herenhuis is gelegen op één van de mooiste plekjes van Breda aan de prachtige Minister Nelissenstraat. De woning is uitstekend onderhouden met behoud van de originele stijlkenmerken zoals de vele glas-in-lood raampartijen, jugendstil ornamenten en sierlijsten, de kenmerkende hoge plafonds en originele paneeldeuren.

De woning is voorzien van een woonkamer en suite met een voor-, midden- en achterkamer, dichte keuken, indrukwekkende hal met vestibule, kelder, toiletruimte, 5 slaapkamers, moderne badkamer (2019), separate douche, dakterras (ca. 30m²), garage/berging en een voor- en achtertuin.

De woning is gelegen op een prachtige locatie, dichtbij maar net ver genoeg van de levendige Ginnekenweg, op loopafstand van het Wilhelminapark, het Hyacintplein met speelgelegenheid voor kinderen en diverse basis- en middelbare onderwijsinstellingen. Vanaf deze locatie wandelt u zo naar het stadscentrum en ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal, zijn op korte afstand gelegen.
De aansluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Voor een juiste indruk van deze indrukwekkende woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Scroll naar top