Prachtige patiobungalow in de IJpelaar te koop

Deze schitterende patiobungalow is gelegen op een unieke locatie aan een besloten hofje in de wijk IJpelaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer, semi-open keuken, een slaapkamer en een badkamer op de begane grond, separate toiletruimte, berging, 2 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping, een heerlijk besloten patiotuin en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex.

De woning kent een prachtige interactie tussen buiten en binnen dankzij de grote tuingerichte raampartijen, mooie lichtinval, speelse zichtlijnen en het bijzondere ontwerp waarbij de patiotuin centraal staat.

De woning is gelegen aan een heerlijk rustig woonhof op loopafstand van het Valkeniersplein en het recent geheel vernieuwde winkelcentrum De Burcht met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. Tevens zijn vanaf deze gewilde locatie het stadscentrum, het gezellige Ginnekenmarktje, het Markdal en het Mastbos, diverse scholen en sportaccommodaties, een medisch centrum, openbaar vervoer alsmede de diverse in- en uitvalswegen eenvoudig en snel bereikbaar.

Voor een juiste indruk van deze prachtige woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Scroll naar top