Karakteristieke woning in het Ginneken!

Deze uitstekend onderhouden en instapklare tussenwoning is gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk Ginneken. De woning is voorzien van een royale woonkamer, open keuken, moderne badkamer, 3 slaapkamers, 2 separate toiletruimten, berging en een besloten stadstuin.

Deze karakteristieke woning is geheel gemoderniseerd en combineert op prachtige wijze de sfeer van vroeger aan een hedendaags afwerkings- en voorzieningenniveau.

Vanaf deze locatie zijn alle voorzieningen die het mooie Ginneken te bieden heeft binnen handbereik. Het Valkeniersplein met een gevarieerd winkelaanbod alsmede het gezellige Ginnekenmarktje met een diversiteit aan winkeltjes en restaurantjes zijn op korte loopafstand gelegen. In de nabije omgeving vinden we (basis)scholen, kinderopvang, een bibliotheek, een speeltuin en ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. Het stadscentrum is snel en eenvoudig bereikbaar en de ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Optioneel is een nabijgelegen (ca. 80 meter) garagebox te koop, vraagprijs € 27.500,-.

Scroll naar top