Instapklare hoekwoning in ’t Ginneken

Deze uitstekend onderhouden en instapklare hoekwoning is gelegen op een prachtige woonlocatie in de wijk Ginneken. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, open keuken, moderne badkamer, 3 slaapkamers, bergzolder en een diepe achtertuin met berging, achterom en optimale privacy.

Deze verrassende woning is in 2016/2017 geheel gemoderniseerd en combineert de heerlijk rustige ligging midden in het Ginneken aan het gemak van alle faciliteiten om de hoek.
Het Valkeniersplein met een gevarieerd winkelaanbod is op steenworp afstand gelegen en ook het gezellige Ginnekenmarktje met een diversiteit aan winkeltjes en restaurantjes is te voet eenvoudig bereikbaar. In de nabije omgeving vinden we tevens (basis)scholen, kinderopvang, een bibliotheek, speelgelegenheid voor kinderen en ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. Het stadscentrum is snel en eenvoudig bereikbaar en de ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Voor een juiste indruk van deze woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Scroll naar top