Instapklaar 3-kamer appartemente IJpelaar

Dit uitstekend onderhouden en instapklare 3-kamer appartement is gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk IJpelaar.
Het appartement beschikt over een royale woonkamer, een moderne open keuken, een Frans balkon aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde gelegen op het zuidwesten, twee ruime slaapkamers, moderne badkamer, separate toiletruimte en een berging op de begane grond.
Door de grote kamerhoge raampartijen kent het appartement op elk moment van de dag een prachtige lichtinval en is er een heerlijk vrij uitzicht aan zowel voor- als achterzijde. Het complex beschikt over een liftinstallatie en er is voldoende gratis parkeermogelijkheid op de gezamenlijke parkeerplaats aan de achterzijde.

In de nabije omgeving vinden we diverse voorzieningen zoals het volledig vernieuwde winkelcentrum ‘De Burcht’ met een verscheidenheid aan winkels, het Valkeniersplein, zwembad Wolfslaar, kinderboerderij, voetbalveldje, het gezellige Ginnekenmarktje, basisscholen, bibliotheek en verschillende sportfaciliteiten. Ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal, zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. Het stadscentrum is met de fiets eenvoudig bereikbaar en de ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Scroll naar top