Halfvrijstaande hoekwoning Prins Hendrikstraat 85

Deze uitstekend onderhouden en unieke halfvrijstaande woning is gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk Ginneken. De woning is voorzien van een royale woonkamer, open keuken, toiletruimte, maar liefst 4 slaapkamers, ruime badkamer, dakterras, een heerlijke besloten achtertuin met volop privacy, eigen oprit, garage en een multifunctionele ruimte boven de garage.
De multifunctionele ruimte kent een volledig eigen voorzieningenniveau waardoor deze woning uitermate geschikt is voor een dubbele bewoning of voor diegene met een kantoor- of praktijkruimte aan huis.

De woning biedt met een woonoppervlakte van 136m² verrassend veel ruimte en combineert op prachtige wijze de sfeer van vroeger aan een hedendaags afwerkings- en comfortniveau.

Vanaf deze locatie zijn alle voorzieningen die het mooie Ginneken te bieden heeft binnen handbereik. Het Valkeniersplein met een gevarieerd winkelaanbod alsmede het gezellige Ginnekenmarktje met een diversiteit aan winkeltjes en restaurantjes zijn op korte loopafstand gelegen. In de nabije omgeving vinden we (basis)scholen, kinderopvang, een bibliotheek, een speeltuin en ook de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. Het stadscentrum is snel en eenvoudig bereikbaar en de ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.

Voor een juiste indruk van deze prachtige woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Meer info over deze leuke woning hier

Scroll naar top