Gemoderniseerde 2/1 kap in de Boeimeer

Deze geheel gemoderniseerde en subliem afgewerkte twee-onder-een-kapwoning is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk Boeimeer. De woning is voorzien van een luxe woonkeuken, eetkamer, studeerhoek, prachtige zitkamer, 4 slaapkamers, moderne badkamer, separate toiletruimte, balkon, voortuin, oprit met plaats voor 2 auto’s en een diepe achtertuin.

De woning is in 2018 met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige materialen geheel gemoderniseerd waarbij ook de garage op schitterende wijze bij de woning is gevoegd.

De woning is gelegen op prachtige locatie in de wijk Boeimeer en op steenworp afstand van de rivier de Mark. Vanaf deze locatie wandelt of fietst u zo naar het historische stadscentrum met zijn uitgebreide winkel- en horecavoorzieningen, of de vele restaurantjes en winkels aan de gezellige Ginnekenweg, Nieuwe Ginnekenstraat en Wilhelminastraat. Op korte loopafstand vinden we tevens diverse voorzieningen zoals het winkelaanbod aan het Graaf Hendrik III Plein, (basis)scholen, een park, het Mastbos, Markdal, Ginnekenmarktje en sport- en recreatiemogelijkheden. De zuidelijke rondweg met aansluiting op de A16 en A27 is zeer eenvoudig bereikbaar.

Voor een juiste indruk van deze unieke woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Scroll naar top