Energiezuinige tussenwoning in de Boeimeer

Deze volledig gemoderniseerde en over de volle breedte uitgebouwde tussenwoning is gelegen op een schitterende locatie grenzend aan een waterloop in de wijk Boeimeer.
De woning is voorzien van een spectaculaire woonkamer (ca. 50m²), open keuken (2017), kelder op stahoogte, moderne toiletruimte en badkamer, 2 ruime slaapkamers, separate waskamer, royale zolderkamer, walk-in closet en een voor- en achtertuin met berging en achterom.

Gelegen aan een doodlopend woonhof en grenzend aan een waterloop met omringende natuur biedt deze woning een heerlijke groene en rustige woonomgeving. Vanaf deze mooie locatie zijn op korte afstand gelegen het winkelcentrum Langendijk, het Graaf Hendrik III plein, (basis)scholen, het Van Sonsbeeck park en het Zaartpark, diverse sport- en recreatiemogelijkheden en het mooie natuurgebied langs de oevers van de rivier Aa of Weerijs. Het historische stadscentrum met al haar voorzieningen op cultureel-, culinair-, en uitgaansgebied als ook het Mastbos zijn eveneens binnen enkele fietsminuten bereikbaar. De zuidelijke rondweg met aansluiting op de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden is op een enkele autominuut gelegen.

De woning is bijzonder energiezuinig, heeft energielabel A en is in 2019 voorzien van 10 zonnepanelen op het dak.

Voor een juiste indruk van deze prachtige woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Scroll naar top