Bijzondere bungalow op unieke lokatie

Deze bijzondere en uitstekend onderhouden bungalow is gelegen op een unieke locatie grenzend aan polder- en natuurgebied en omringd door water. De woning beschikt over een prachtige woonkamer met een bijzondere lichtinval en een plafondhoogte van maar liefst 4 meter, open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, separate toiletruimte, waskamer, bergzolder, voortuin, een oprit met plaats voor 2 auto’s en een heerlijke 29 meter diepe achtertuin, ideaal gelegen op het westen en grenzend aan het water.

Het unieke plan ‘Reigersnest’ bestaat uit 18 soortgelijke bungalows, allen voorzien van een sedumdak en gelegen op een eiland omringd door water. Toegang tot dit bijzonder woonplan geschiedt middels een prachtige stalen boogbrug. Grenzend aan polder- en natuurgebied biedt de omgeving mooie fiets-, en wandelroutes en diverse recreatiemogelijkheden.

In de directe nabijheid vinden we het overdekte winkelcentrum Moerwijk met een gevarieerd winkelaanbod, (basis)scholen, sportcomplex Wisselaar, park, kinderboerderij, medische voorzieningen en natuurgebied. Via de nabijgelegen noordelijke rondweg zijn de snelwegen A16, A27, A58 en A59 eenvoudig bereikbaar. De binnenstad van Breda en het NS-station zijn eveneens op korte afstand gelegen.

Voor een juiste indruk van deze bijzondere woning is een bezichtiging van harte aan te bevelen !

Scroll naar top